Yo Baylan!

Du är en person som gillar att synas. Hur kan jag påstå det? Öööh, det är bara att kolla ditt Facebook-konto. Du älskar att vara i centrum (det är inget fel med det) och vill synas på event med smarta människor. Du står gärna när andra sitter. Dina inlägg på Facebook handlar om var du är och vad du gör. Inte vad du står för.

Redan nu finns det socialdemokratiska representanter som anser att detta inlägg bör placeras i kategorin ”Hat” och ”Troll”. Snälla, var med ett tag till.

Detta är inte hat, eller för den delen trolleri. Detta är ett ärligt menat inlägg om det Baylan inte gör. Det vill säga – sitt jobb.

Som Energiminister bör man vara intresserad av sånt som producerar energi. Gärna på ett miljövänligt sätt. Det är du Baylan. Men bara sånt som skapar politiska vindar. Politiska vindar drivs av opinion. Därför är du jätteintresserad av att synas där vindkraften snurrar. Och andra valfria alternativ som drivs av etablissemanget.

Tänk Baylan, tänk! Tänk om du direkt hade gjort ditt jobb och gjort grovgörat. Det vill säga, scannat marknaden för alternativ energi. Som till exempel LENR. Tror inte ens att du vet vad de fyra bokstäverna står för. I originalet säger man nog ”Low Energy Nuclear Reactions”. Men vissa förespråkar ”Low Energy Nanoscale reactions”. Nå?

Vet du ens vad Elforsk står för? – Behovsstyrd forskning och utveckling… Det är två år sedan (snart) som Elforsk officiellt påbörjade intresse inom LENR. Varför har du inte visat någon intresse överhuvudtaget för detta? Du har haft många chanser…

Vi står nu inför ett paradigmskifte där det som i media kallats ”kall fusion” kan bli verklighet. Detta är inte längre en utopi, det är ett bevisat faktum. Det startade 1989 med Pons/Fleischmann och är idag ett nytt område inom vetenskapen. (Oj vad många som skrek där. Kolla med SRI international. Och NASA)

Vakna Baylan! Prata med Industrial Heat, Hydrofusion, Brillouin Energy, Brilliant Light Power och se visionerna. Sverige och världen behöver det.

Inom några dagar, eller möjligen veckor, kommer en rapport att publiceras. Denna rapport kommer att visa hur en riktig kund, i USA, lyckats att drastiskt minska sina elräkningar med hjälp av LENR.

LENR är en energikälla som kräver oerhört lite bränsle och har i stort sett ingen påverkan på vår miljö.

Så, Baylan… Vad tycker du?

Är du beredd att lämna rampljuset en stund, kavla upp armarna och göra ditt jobb som energiminister?

//patrik wiksten

Observera att detta inlägg är mina egna personliga åsikter. Jag representerar ingen organisation eller intressen.

 

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s