Normbaserad mediarapportering

PK eller inte. Något är sjukt i mediavärlden, riktigt sjukt. Och var är de feministiska krafterna? Har fucking inte hört ett ord!?!

Det rapporterades efter nyårsnatten att kvinnor i Köln blivit attackerade, sexuellt ofredade och rånade. Ett ojämförligt antal kvinnor dessutom, jämfört med tidigare år. Förövarna var av nordafrikanskt och arabiskt ursprung enligt medierna.

Borgmästaren i Köln börjar prata om ”uppförandekod”. Självklart då för förövarna, eller hur? Nej, för kvinnorna… Något är jävligt fel, riktigt ordentligt fel när man börjar i fel ända på grund av en politiskt korrekt norm. En norm som måhända faktiskt någon gång var av godo som en reaktion på andra kulturella normer som talar om ”våldtäktskulturer” och annat.

Om det finns riktiga feminister här i världen måste ni reagera. Hur i helvete kan man sätta skuldbördan på kvinnor som blir angripna? Det är fan helt sjukt (för att använda ett populärt kraftuttryck).

När media INTE rapporterar om det som FAKTISKT händer formas det till SYRE till högerextrema krafter. JO, det finns ett problem i andra kulturer gällande respekt för kvinnor. Men att kalla det ”våldtäktskulturer” är både onödigt och fel. Det är enligt mig religiösa vanföreställningar som är till grund för den respektlöshet som visas. Denna förstärks när unga män blir berusade och uppträder i grupp. Detta måste FRONTAS. Det funkar inte att INTE rapportera ärligt om vad som händer, sociala medier fylls av vittnesuppgifter och mobilfilmer som visar vad som hände.

Så sluta fucking upp med att försöka vrida, eller skyla sanningen. Det finns problem med kvinnosyn inom Islam, enligt västerländska normer, men det betyder inte att man ska vråla ”våldtäktskultur” och anklaga alla muslimer för kvinnoförtryck. Börja visa verkligheten, börja prata och visa riktig respekt för kvinnor, som jämlika.

För det som hände i Köln med eftermäle är ett oerhört starkt tecken på att jämlikhet är lååååångt borta…

Detta var ett icke PK-inlägg och jag är fortfarande inte Sverigedemokrat. Om nu någon undrade. Jag vill se en rättvis rapportering i media och fokusering på verkliga problem. Jag vill se riktig jämlikhet i samhället och jag vill att MÄN agerar utan att feministiska extremister sätter agendan.

//patrik wiksten

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s