Det falska Sverige

Då debattmiljön i landet är så infekterad av politisk korrekthet och normer, är det kanske bäst att först förklara min egen ståndpunkt. Bara för att liksom.

Jag är FÖR mångkultur. Jag är EMOT nationalism. Jag AVSKYR partipolitik och anser att informationssamhället inte behöver IDEOLOGIER. Informationssamhället innebär att vi ALDRIG behöver spekulera. Vi kan NÄR som helst skaffa INFORMATION om vad som helst. Jag är FÖR ANDLIG frihet till skillnad mot FN som istället pratar om RELIGIONSFRIHET. Inom begreppet ANDLIG frihet är RELIGIONSFRIHET underordnad. Du får ALDRIG använda religiösa incitament för att påverka en annan människas FRIHET. Du får TRO på vad du vill men inte genom handlingar verka för din åsikt om att din VÄG är den enda rätta. Du FÖDS FRI som MÄNNISKA och har RÄTT att välja DIN VÄG utan ett ideologiskt och religiöst baserat dogmatiskt tankesätt.

DU ÄR FRI att göra vad du vill så länge DU RESPEKTERAR andra.

Jag är FÖR jämlikhet men MOT DAGENS FEMINISM. I feminismens LINDA hade jag också gärna kallat mig FEMINIST, men inte idag. DAGENS feminism är inte JÄMLIK. För mig är JÄMLIKHET det VIKTIGASTE. I dagens feminism är inte JÄMLIKHET det viktigaste. Dagens feminism har blivit KAPAD av VÄNSTERORIENTERADE krafter. JÄMLIKHET är inte bara kampen mellan KÖNEN. Jämlikhet är ett VIDARE begrepp som innefattar KULTUR, sexuell läggning, HUDFÄRG och RELIGION.

Sverige är ett land som tar stort ansvar för det helvete många genomlider på grund av det maktspel som pågår i mellanöstern. Det är ett maktspel och inget annat. Ett maktspel där äckliga människor utnyttjar religiösa dogmer och tolkningar av så kallat ”heliga skrifter”. Ett maktspel som utmanar din tro där du är född och indoktrinerad. Allt handlar om makt och pengar. Daesh (ISIS) använder ordet KALIFAT då det någonstans rimmar med Islam, men det har inget med Islam att göra. Samtidigt är det ett SYMPTOM för hur illa vi värdesätter människans OKRÄNKBARHET. Religion skall inte ha makt. ALDRIG. ALDRIG.

Men i dagens Sverige får du inte kritisera invandringspolitiken. Du får inte kritisera migrationspolitiken. Du får inte påstå att segregeringen ökar. Det är inte politiskt korrekt, eftersom Sverigedemokraterna äger frågan. Du riskerar att bli kallad rasist.

Om vi är seriösa med vår invandringspolitik måste vi också vara seriösa med att låta våra invandrare komma in i samhället. Tittar vi på historien har vi ett flertal gånger i modern historia tagit emot flyktingströmmar och lyckats väl. Vi har dock aldrig sett denna omfattning tidigare.

Jimmie Åkesson har rätt i ett par punkter.

* En försvinnande liten minoritet lyckas ta sig till Sverige genom att sälja allt de äger och riskera sina liv. Den ÖVERVÄLDIGANDE MAJORITETEN blir kvar och har precis lika stort behov av hjälp som de som lyckas ta sig till Sverige. DÄRFÖR är frågan om NÄRA HJÄLP viktig och ett effektivt FN är bästa vägen för detta.

* Segregationen ökar i samhället. JA, det gör den. Men det betyder inte att vi ska sluta ta emot flyktingar, det betyder att vi måste bli bättre på MIGRATION. Vi kan inte sätta oss på arslet och tro att allt är som förut. Det KRÄVER att VI ENGAGERAR oss i MIGRATIONSFRÅGOR. Vi måste söka kontakt och ÖPPNA VÅRA HJÄRTAN, precis som Fredrik Reinfeldt sade. Om vi inte är BEREDD att göra det måste vi FAKTISKT begränsa invandringstakten.

Men Jimmie, seriöst… Du ser också vad som händer i världen. Varför engagerar du dig inte i migrationsfrågor? Varför lägger du inga förslag för hur vi skall minska segregationen? Jo, förvisso, du tror ju att allt kan lösas med mindre invandring, men HALLÅ? De som är här då? VARFÖR, Jimmie Åkesson, står du inte PÅ BARRIKADERNA gällande MIGRATIONSFRÅGOR? Det påverkar ju din HELGEDOM – VÄLFÄRDEN…?

Vi är i ett läge som endast är jämförbart med VÄRLDSKRIG gällande flyktingfrågan. Vi kan inte låtsas som allt är som förut och bara prata om VÄLFÄRD. Vi står mitt i en miljökris som hotar allt vi känner till som borgar för vår så kallade välfärd. Det finns bara ett ord som kan rädda oss – HÅLLBARHET.

Det politiska läget i Sverige präglas av rädsla. Svenska politiker är mer mån om att inte ”säga fel” än att ta tag i verkliga problem. Media jagar slarviga uttalanden istället för att göra sitt jobb, nämligen att granska och informera. Att ge BILD och MOTBILD.

Vi har ett samhällsklimat präglad av rädsla och politisk korrekthet, istället för att se sanningen i vitögat. Vi är falska. Vi har inte öppnat våra hjärtan. Vi agerar i ett slags panik för att slippa bli kallad rasist. Istället VRÅLAR vi RASISTER till en befolkning där snart var femte röstar på Sverigedemokraterna.

Rannsaka dig själv, se verkligheten och sluta vara rädd.

//patrik wiksten

Annonser

One thought on “Det falska Sverige

 1. same in france.

  politician to be elected refuse to do what should be done on economy (accepting and exploiting globalization and markets, and technology) and do things that killer the economy (protectionism, rigidification of regulations, precautions).
  this cause social pains.
  they blame it on foreigners and globalization…

  problem with feminism is not women, it is that men are unhappy because they don’t find their place in current economy, because the crony elite capture all power and prevent people to benefit from what they build.

  http://www.wsj.com/articles/the-capitalist-cure-for-terrorism-1412973796

  we need a popular capitalism, popular globalization, not the crony we see.

  immigrant need not be expulsed but proposed a place where to build a house, to pay back when they are installed… and guess what they will be happy, and will build and pay back.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s