Tack Sverigedemokraterna

Tack för att ni tagit er in i riksdagen och faktiskt, nyanserat debatten om invandring, migration och integrering.

Tack.

Ni växer starkt, främst bland män. Men också kvinnor börjar fundera över hela feministgrejen.

Tack.

Feminismen i Sverige är ett falsarium. Det leder inte till jämlikhet. Det leder till statlig kontroll och mindre frihet.

Tack Sverigedemokraterna för att ni lyft frågan om nära hjälp. Det har fokuserat mot problemet med FN.

För FN är inte vad FN skall vara. FN är ett spel för gallerierna. Hur i hela Fridolins namn kan en organisation agera i humanismens namn om stater har vetorätt? HUR?

FN är en PAPPERSTIGER i dess rätta bemärkelse. Det är en institution som i och för sig inger hopp, och faktiskt ger viss trygghet för de som innefattas i det politiskt korrektas syn på världen, men de har inte alls den funktion som var menat när FN bildades. Vetorätten hindrar detta.

Men…

Snälla Sverigedemokrater, sluta att försöka ge en bild av något ni inte är. Ni är inte ”socialkonservativa”. Ni är Nationalister med en nationalistisk grundsyn. Det står i ert manifest. Sluta att försöka vara något ni inte är.

Sluta att prata om folkhemmet. Det var en illusion då och är en illusion nu. Sluta prata om välfärden. Välfärden är FULLSTÄNDIGT ointressant i ett större perspektiv. Välfärd är baserad på nuet. Och vårt ”Nu” är en kapitalistisk omöjlighet i ett humanistiskt perspektiv.

Välfärd är ett urballat och funktionshandikappat begrepp, baserat på en illusion om nationalstaten. Vi kan inte skärma oss från omvärlden.

Börja istället att prata om hållbarhet i perspektivet; PLANET. Vi är ALLA bosättare på denna planet. Vi kan inte låta en illusion om en nationalstat som funnits i millisekunder av planetens timme avgöra vår framtid. Det är bullshit. Vi är alla EN. Vi bor på EN planet. Landsgränser är BULLSHIT.

Jag är mycket väl medveten om att detta inte är normen. Förmodligen anses jag som stollig och andra stolliga uttryck som passar i sammanhanget.

Men jag hävdar fortfarande, helt övertygad, att vi måste se hela grejen. Vi måste se hela perspektivet utan dogmatiskt tänkande baserat på ideologier och religiöst tänkande.

Om vi verkligen vill stoppa IS kan vi göra det. Med ett starkt fungerande FN. Daesh skapades av amerkanska CIA. Det vet vi. Deras uppgift var att bekämpa Assad-regimen i Syrien. Men de hittade en annan väg…

Tack Sverigedemokraterna, ni har breddat debatten och gjort en insats för en mer medveten och vaken befolkning.

Hejja Jimmie. Eller nåt. :O)

Oj, nu undrar säkert några, VA? Röstar du på SD? – Nej, jag är inte nationalist, kommer aldrig att bli nationalist. Men jag hatar inte SD. Istället försöker jag förstå mekanismen bakom.

Tack Patrik Wiksten!

//patrik wiksten

😀

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s