Miljöpartiet – ett falsarium utan like i politikens historia

Jag är fruktansvärt besviken på Miljöpartiet.

I den tid vi lever i borde Miljöpartiet vara DET parti som sticker ut. Istället är det Sverigedemokraterna.

Miljöpartiet är ett etablerat parti som rör sig bland sossar, vänsterdemokrater och feminister. Varför? Det är åt helvete.

Åsa Romson och Gustav Fridolin är partiledare, eller språkrör som man löjligt nog fortsätter att kalla det, för ett vänsterparti långt ifrån riktiga miljöfrågor.

Man pratar om koldioxidutsläpp, vindkraft och biodrivmedel. Varför?

Varför slåss man inte mot kärnkraften som hotar att ödelägga hela vår planet???

Varför slåss man inte för ny energi där så många ”källarforskare” hittat lovande nya och HELT ofarliga energimöjligheter?

Varför tar man inte upp LENR och Zero Point Energy i sitt partiprogram? Varför vågar man inte utforska de outforskade delarna som FAKTISKT innehåller element som skulle kunna ersätta HELA vårt behov av kolkraft, kärnkraft och olja? Varför för man inte fram Nikola Tesla som ville ge mänskligheten FRI ENERGI? Thomas Henry Moray ansåg att vi lever i ett hav av energi som bara väntar på att bli skördad. Varför vågar inte Miljöpartiet driva frågor som FAKTISKT skulle ge FÖRÄNDRING?

VARFÖR I HELA FRIDOLINS NAMN?

Därför att Miljöpartiet är inget miljöparti.

Dagens svenska Miljöparti är sossar, feminister och vänsterpartister med dåligt samvete. Oj, ursäkta om jag sårade någon, men ni har inte gått hela vägen. Det är inget fel på ert engagemang när det gäller miljö, ni vill verkligen påverka för att skydda moder jord och skapa en hållbar utveckling, men ni VÅGAR INTE GÅ HELA VÄGEN.

Ni är så fullständigt jävla låsta i etablissemangets resonemang. Ni är så fullständigt jävla låsta i vetenskapliga modeller och lyssnar enkom på materialister och reduktionalister.

Ett miljöparti MÅSTE vara REBELLER. Ni måste stå på barrikaderna och SKRIKA HÖGST.

Det går inte att mysa till det med Åsa ”lagom” Romson och Gustav ”gulle” Fridolin. Det är åt helvete.

Nu har jag varit högröstad ett tag och ber om ursäkt för det. Så låt oss fundera rationellt.

Ett miljöparti som verkligen vill ha förändring måste slåss. Man måste slåss mot kapitalism och vinstoptimering. Inte alls för sakens skull, utan för miljöns skull. Det finns inget ideologiskt i det. Det betyder alltså inte att man är åt Vänster just på grund av den detaljen. Miljö är varken vänster eller höger.

Moder Jord som så kallade ”new ageare” kallar det är en organism. Därom är vetenskapen ganska överens. Moder Jord ger oss allt vi behöver och mer därtill. Hon är beredd att ge oss det vi behöver om vi synkar oss och blir hållbara. Det är vi inte.

Miljöpartiet var en gång i tiden rebeller. Man ville FAKTISKT lyssna på Moder Jord. Men det har man lagt åt sidan, eftersom det anses vara alldeles för urflippat. Det fanns ett antal riktiga ”Earthwarriors” i starten, men de har liksom fasats ut. Idag är Miljöpartiet ett parti som vilket annat och rör sig helst tillsammans med Stefan Löfven och Jonas Sjöstedt.

Det finns fortfarande tecken på att Miljöpartiet faktiskt vill dra åt rätt håll. Man har nyligen gått ut med ett mål om att göra Sveriges jordbruk 100% ekologiskt. Det är grejt. Nej, det är fullständigt fantastiskt och helt i linje med vad ett miljöparti måste göra. Men var är protesterna mot MONSANTO och andra kommersiella företag som genmanipulerar hit och dit utan att veta konsekvenser vare sig för människor eller fauna? Det finns ingen forskning som bevisar att Monsantos genexperiment INTE är farliga. Så låt oss stanna där och stoppa dessa idioter vars vinstintresse övergår deras förstånd.

Miljöpartiet i Sverige är inget miljöparti. Ni är ett parti som vilket annat där partiledare och riksdagsledamoter likt alla andra mest är intresserad över sitt eget. Ni vill göra politisk karriär och miljöfrågorna kommer i andra hand. – Men gue va elak du Ä! Nej jag är inte elak. Så fungerar politiken. ALLA politiker är i FÖRSTA hand intresserad av att göra karriär. Allt annat är i andra hand. Så också miljön.

Jag ber Gustav ”gulle” Fridolin och Åsa ”lagom” Romson att rannsaka ert parti i grundvalarna och börja vägen mot ett riktigt miljöparti.

En parantes i sammanhanget är att Centern idag är mer miljöparti än Miljöpartiet. Centerpartiet driver aktivt lokalproducerat.

Sommarhälsningar

//patrik wiksten

Annonser

2 thoughts on “Miljöpartiet – ett falsarium utan like i politikens historia

  1. Så här långt är vi överens: MP är ett knasigt parti.

    Sen att du också är knasig och att din ”analys” är mad hatterish är en annan sak.

    • Tack för din kommentar Ken. Hoppas att du också är lika härligt knasig. För tänk vad skoj om vi alla kunde träffas och tillsammans sjunga ”Alle zusammen” av Mallorca Cowboys. :O)

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s