december 21 2012

Sådärja, ännu ett år tillhanda. Fast 2012 är ju lite speciellt för många!

Det spekuleras vad som kommer att hända den 21 december 2012. Och varför just detta datum är på är ju för Maya-kalenderns ”long run” tar slut. Det är slutet på den 13:e baktun. En baktun är en period av 5125 år och följer vår planets resa i galaxen och universum.

Mer intressant är dock den ”alignment” som också sker i dagarna… Vår planet och solen står i zenit med vår galax mitt! Det sker endast med 26000 års intervall!

Så visst finns det underlag både spirituellt och vetenskapligt för vad detta betyder!

Den 21 december kommer att börja precis som alla andra dagar. Den kommer att sluta precis som alla andra dagar. Men jag är övertygad om att många människor kommer att känna av detta både fysiskt och psykiskt! Detta är inget att bara avfärda! Vi påverkas av frekvenser i universum och jordens ”egenfrekvens” har påverkat drastiskt av just denna ”alignment” (har inget bättre svenskt ord).

”Schumanns resonance” är ett vedertaget begrepp för jordens egen frekvens, vilket sägs vara 7,83 Hz. Många menar att just denna frekvens ändras ju närmare vi kommer denna ”alignment”. Vissa säger att jordens frekvens kommer att vara runt 13 Hz den 21 december och eftersom vi människor anammar jordens frekvens kommer vi att påverkas genom detta.

Jag vet inte om detta stämmer men det kan förklara den trötthet många känner inför just denna jul.

Och än en gång… Jag är ingen domedagsprofet, däremot tycket jag det är intressant att studera teorier kring just detta datum. Och det enda jag påträffat som verkar stämma är just att jordens egenfrekvens verkar påverkas av denna ”alignment”.

//patrik wiksten

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s