Pandemi, Vaccin och narkolepsi

Debatten om vaccinationer och narkolepsi är på intet sätt tillräcklig i förhållande till konsekvenser för drabbade och tveksamhet inför kommande vaccinationer.

Samtidigt är självklart debatten inte helt enkel med tanke på att svininfluensan var förhållandevis mild. Vad hade hänt om de värsta farhågorna besannats?

Hur skall vi någonsin kunna lita på sjukvård, regering och politiker som i media vädjade att vi skulle ta sprutan. Hur kan man distribuera ett vaccin som inte är full testat och kan ge biverkningar man tydligen inte ens kunde se någon risk för?

Vad har hänt med oss goda medborgare? Hur kan vi acceptera att människor får utstå ett närmast oförståeligt lidande på grund av att man litade på sjukvård, media och våra ledare. En rimlig konsekvens om vi ser tillbaka historiskt är att vi protesterar på gator och torg. Det gör vi tydligen inte gärna längre. Har vi blivit så avtrubbade att vi helt enkelt inte orkar engagera oss?

DETTA ÄR EN SKANDAL utan like i min mening. Vad hade du gjort om du, eller ditt barn drabbats av en HELT ONÖDIG vaccination?

Hur skall vi våga ta sprutan nästa gång man börjar skandera om pandemi i media?

– Vargen kommer, vargen kommer…

Jag är rädd för att allt skulle till slut handla om pengar och lobbyism om man skulle granska detta och köra det till botten. Läkemedelsindustrin har fått för stort svängrum och allt för stor makt. Jag är rädd för att det låg allt för stora ekonomiska intressen i det vaccin som släpptes mot svininfluensan. Kom ihåg att det inte fanns något godkänt, färdigt vaccin mot svininfluensan när det kom, utan endast prototypvacciner baserade på Tamiflu och andra.

Läs gärna:
http://svininfluensan.com/content/biverningar-av-vaccinet-kom-smygande-livet-efter-influensavaccinet

Var ifrågasättande och framför allt: Lita INTE på läkemedelsverket, utan våga ifrågasätta och KRÄV entydiga svar och skriftliga löften med stora VITEN om man inte håller vad man lovar.

//patrik wiksten

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s